ДІЇ КЕРІВНИЦТВА КП СКП «ГУРТОЖИТОК» МОЖУТЬ ПРИЗВЕСТИ ДО ЗНЕСТРУМЛЕННЯ ЖИТЕЛІВ ГУРТОЖИТКІВ.

На сьогоднішній день в АТ «Миколаївобленерго» склалася критична фінансова ситуація яка ставить під загрозу господарську діяльність обленерго, унеможливлює виплату заробітної плати, впливає на надійність і стабільність електропостачання споживачів м.Миколаєва та області.
    Причиною цього стали підприємства-боржники, одним з найбільших є КП СКП «Гуртожиток». Заборгованість даного підприємства перед АТ «Миколаївобленерго» становить понад 16 мільйонів гривень.
    Протягом багатьох років енергетики намагаються налагодити платіжну дисципліну даного підприємства. Це питання неодноразово порушувалось перед місцевими органами влади, були звернення до правоохоронних і контролюючих органів, проте ті залишилися байдужі, проявивши тим самим байдужість до долі Миколаївців.
   В даній, вкрай складній ситуації АТ «Миколаївобленерго» змушене піти на такий захід як відключення від електропостачання об'єктів КП СКП  «Гуртожиток», яке призначено на 04.06.2018.
    Енергетики розуміють, що відключення торкнеться в першу чергу сімей проживають в гуртожитках, однак сподіваються, що КП СКП «Гуртожиток» почне робити хоч якісь дії для погашення існуючої заборгованості та недопущення нарощування поточних боргів.