До уваги населення!
АТ «Миколаївобленерго» повідомляє, що починаючи з 01.01.2019 розрахунки за спожиту електричну енергію побутові здійснюють постачальнику універсальних послуг ТОВ «Миколаївська електропостачальна компанія».
Разом з тим, станом на 01.01.2019 у окремих побутових споживачів існує заборгованість за спожиту електричну енергію перед АТ «Миколаївобленерго» за грудень 2018 та попередні періоди, яка потребує термінової оплати.
Якщо величина вашої заборгованості перед АТ «Миколаївобленерго» вам відома, її оплату можна провести наступними способами.
1. Через особистий кабінет побутового споживача: https://ok.energy.mk.ua/home/ru:
-   шляхом формування та роздруківки рахунку та його оплаті у будь-якому банківському відділені;
-   шляхом оплати через особисту банківську картку безпосередньо через платіжні системи, які вказані в особистий кабінет побутового споживача.
2.  Шляхом оплати за рахунками, які вам будуть доставлені за місцем вашого проживання.
3.  Шляхом отримання рахунку в філіях АТ «Миколаївобленерго» за місцем вашого проживання.
Якщо заборгованість попередніх періодів вам невідома, уточнити її величину можна зателефонувавши за телефоном call центру: 0800-50-40-01, або через особистий кабінет побутового споживача: https://ok.energy.mk.ua/home/ru.
Також повідомляємо, що відповідно до п. 7.5. Правил роздрібного ринку електричної енергії, затвердженими постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг від 14.03.2018 № 312, електричної енергії припинення постачання споживачу здійснюється електропостачальником у разі наявності заборгованості з оплати за спожиту електричну енергію (за умови попередження споживача за 10 робочих днів).
Таким чином, оскільки до 01.01.2019 постачальником електричної енергії побутовим споживачам Миколаївської області було АТ «Миколаївобленерго», оплату боргів попередніх періодів необхідно сплатити на розрахункові рахунки Товариства.
АТ «Миколаївобленерго» переконливо просить вас розрахуватися з боргами за спожиту електричну енергію, які утворились станом на 01.01.2019 та сподіваємось на взаєморозуміння і подальшу плідну співпрацю з питань розподілу електричної енергії.