1 червня до «Міжнародного дня захисту дітей» серед дітей працівників ПАТ «Миколаївобленерго» був проведен конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» на тему «Електробезпека».

Протягом місяця діти з різних районів області надсилали на конкурс свої малюнки. Усі роботи були розділені на чотири вікові категорії та дві номінації. На підприємстві була створена незалежна комісія, до складу якої ввійшли спеціалісти різних служб та дирекцій. Перед комісією стояло не легке завдання, щодо визначення переможців в кожній з вікових категорій, тому що діти, підійшли до виконання робіт дуже творчо та відповідально. Найкращі митці були відмічені цінними та солодкими призами.

2-min 2-min
2-min

Нажаль не всі призери мали можливість бути нагородженими організатором конкурсу – заступником Генерального директора ПАТ «Миколаївобленерго» з охорони праці та пожежної безпеки Володимиром Федченко. Таку можливість мали призерки конкурсу – сестри Софія та Катерина Молдован, які отримали професійні набори для малювання та смачні солодощі особисто від В. Федченко. Інші переможці також отримали заслужені призи, але у філіях Товариства, де працюють їх батьки.

2-min 2-min