Тепер не потрібно планувати дорогоцінний час на відвідання центрів обслуговування побутових споживачів, марнувати гроші і час на проїзд та вистоювання в чергах, не потрібні більше розрахункові книжки за електроенергію. Немає більше необхідності шукати після роботи або на вихідних найближче відділення банку або Укрпошти, щоб сплатити за електроенергію. Не пам’ятаєте, коли у Вас в останній час був представник ПАТ «Миколаївобленерго» і які саме покази приладу обліку він зняв? Хвилюєтесь, чи поступили сплачені Вами гроші або субсидії на Ваш особовий рахунок? Забули тариф? Не можете самостійно розрахувати до сплати вартість спожитої електроенергії з багатозонним приладом обліку чи з урахуванням пільг? Сплачуєте за спожиту електроенергію за батьків або за кількома адресами, навіть з іншого району Миколаївської області?

Відтепер все це – не проблема! Всі найважливіші питання по розрахунках за спожиту електроенергію з ПАТ «Миколаївобленерго» можна вирішити в найкомфортніших умовах, в буквальному смислі не встаючи з дивану!

Пропонуємо Вам абсолютно безкоштовну багатофункціональну систему – Інтернет-магазин комунальних послуг!

Реєстрація дуже проста і займе мінімум часу, необхідні лише діючий адрес електронної пошти та сума останньої оплати. Після швидкої реєстрації в особистому кабінеті Ви в простій і дуже доступній формі отримаєте інформацію стосовно стану розрахунків за спожиту електроенергію, сум нарахувань та оплати, тарифів, зможете вносити покази приладу обліку, отримувати рахунки, формувати акти звіряння розрахунків, сплачувати за електроенергію та багато інших корисних функцій.

Все, що Вам потрібно – персональний комп’ютер або мобільний телефон (планшет) з доступом до всесвітньої мережі інтернет. Для повного контролю за розрахунками з будь-якого зручного для Вас місця треба лише 1 числа кожного місяця внести покази приладу обліку, за необхідності простим натисканням сформувати рахунок та до 10 числа наступного місяця здійснити оплату. При цьому можна скористатися як послугою «Швидко-сплатити» від Приват-банку на офіційному веб-сайті ПАТ "Миколаївобленерго" www.energy.mk.ua (НЕЗАБАРОМ), так і будь-якою іншою зручною для Вас платіжною банківською онлайн-системою.

А для найсучасніших наших клієнтів, які звикли йти в ногу з часом, та тих, кому не потрібні зайві функції, пропонуємо безкоштовну мобільну версію інтернет-магазину для будь-яких гаджетів під управлінням операційної системи Android, ознайомитися та завантажити яку можна за даним посиланням:

Або відвідайте офіційний веб-сайт для реєстрації у інтернет-магазині: https://secure.mega-billing.com/byt/ru/registration/instruction

Інтернет-магазин комунальних послуг – це максимальний контроль при мінімальних зусиллях. Використовуйте Ваш час з користю!